Alle våre tjenester

På våre bibliotek kan du gjøre mange ulike saker. Her lister vi opp hva du kan gjøre og vi forteller hvordan det fungerer.

Lånereglement

Sjekk utlånsreglementet her:
Mer om Lånereglement

Bøker for alle nivåer

I biblioteket på Norsk hestesenter finnes alt fra gamle stambøker og historiske bøker fra da Kløvkompaniet holdt til på Starum, til norsk og utenlandske bøker om alt innen trav og riding. NHS har spesielt ansvar for å ta vare på de tre norske hesterasene, og der har vi også et godt utvalg.

Bøker på mange språk

Biblioteket har bøker og tidsskrifter på mange ulike språk. Når du søker etter bøker så kan du velge å bare vise bøker som er på ett spesifikt språk. For å velge språk, trunkerer du kun med * i søkefeltet. Da kommer alle bibliotekets bøker opp. I fasettfanen til høyre finner du oversikt over hvor mange og hvilke språk vi har bøker i. Klikk på ønsket språk, så åpner listen seg.

Digitale tjenester

Vil du finne en artikkel eller søke etter fakta om et spesielt emne? Da kan du benytte bibliotekets digitale oppslagsverk!
Mer om Digitale tjenester

Innkjøpsforslag

Her kan du legge inn forslag på bøker eller media du vil at biblioteket skal kjøpe inn.
Innkjøpsforslag

Søknad om fjernlån

Hvis biblioteket ikke har boken du ønsker å låne så kan den skaffes via fjernlån fra andre bibliotek i Norge eller utenlands.
Mer om Søknad om fjernlån

Språkvelger